Imobilizator

Imobilizatorul este o componenta a masinii dumneavoastra care citeste semnalul de la  cheie prin intermediul transponderului  si o autorizeaza catre calculatorul masini (ECU) pentru pornire.  Sunt foarte des intalnite cazurile in care modulul IMMO se defecteaza, nemaiputand fii astfel porinita masina cu absolut nici o cheie, sau cheile masinii sunt pierdute, proprietarul nemaiavand nici o cheie. Masina porneste pentru 2/3 secunde dupa care se opreste si martorul cu cheita se va aprinde in bord.

Inlocuirea IMMO este foarte costisitoare, iar acesta presupune fie achizitionarea unui modul nou, virginizat de la reprezentanta (500-800EUR),  manopera de reprogramare pe masina, fie achizitionarea unui pachet intreg IMMO/ECU/Cheie cu cip transponder de pe alta masina (aceste componente lucreaza numai impreuna, sunt programate/ imperecheate pe fiecare masina in parte, ele nefiind functionale independent, una fara cealalta, sau de pe o masina pe alta).

Solutia oferita de noi presupune anularea immobilizatorului astfel incat calculatorul masinii ECU sa autorizeze pornirea masinii. Avantajul acestei solutii este ca este mult mai ieftina decat achizitionarea unui nou IMMO.